آشپزی

مافین نان ذرت کدو حلوایی پرش به دستور غذا

مافین نان ذرت کدو حلوایی
پرش به دستور غذا

این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. خط مشی افشای کامل من را بخوانید.

این کلوچه های نان ذرت کدو تنبل چربی کمتری نسبت به کلوچه های نان ذرت معمولی دارند، اما به همان اندازه خوشمزه هستند.

pumpkin cornbread muffins

اعتبار عکس: الکساندرا گرابلوسکی

باید اعتراف کنم: در دهه‌های هشتاد و نود، زمانی که رژیم‌های کم‌چرب رایج بود، مرحله‌ای از جایگزینی کره با سس سیب را در تمام محصولات پخته‌ام پشت سر گذاشتم. من دیگر به این روش آشپزی نمی‌کنم – خوشبختانه، چربی در حال حاضر در حد اعتدال قابل قبول است – اما، گاهی اوقات، به طور اتفاقی با یک غذای پخته برخورد می‌کنم که به طور اتفاقی کم‌چرب است. این مافین‌های نان ذرت کدو تنبل که با پوره کدو تنبل کنسرو شده ساخته شده‌اند، چربی کمتری نسبت به مفین‌های نان ذرت معمولی دارند، با این حال، به همان اندازه خوشمزه است.

جالب است که اگر آنها را بدون ادویه درست کنید، واقعاً نمی توانید طعم کدو تنبل را بچشید. این ادویه های پاییزی هستند که طعم کدو تنبل را بیرون می آورند. بنابراین، اگر به دنبال جایگزین سالم‌تری برای دستور پخت نان ذرت استاندارد خود هستید، این دستور غذا را امتحان کنید و فقط ادویه ها را حذف کنید یا اگر می‌خواهید از پوره کدو حلوایی استفاده کنید و چیزی شیرین را ترجیح می‌دهید، این کلوچه‌های کدو حلوایی با

فهرست محتوا

“من باید مقداری پوره کدو حلوایی خانگی مصرف کنم. من با این دستور آشنا شدم و O.M.G. اینها شگفت انگیز هستند! شوهرم گفته است که آنها احتمالاً بهترین نانوایی من بوده اند.”

میشل بی

چیزی که برای تهیه کلوچه نان ذرت کدو حلوایی نیاز دارید

How to make pumpkin cornbread muffins
  • پوره کدو تنبل کنسرو شده: رطوبت، طعم و بافت لطیفی را به کلوچه ها می دهد. حتماً 100٪ کدو تنبل خالص
  • شیر کم چرب: بدون اضافه کردن چربی بیش از حد به مافین ها رطوبت و غنای می بخشد.
  • عسل و شکر: مافین ها را شیرین کرده و رطوبت را تامین کنید.
  • تخم مرغ: مواد را به هم بچسبانید و به ساختار مافین کمک کنید.
  • آرد ذرت زرد: بافت و طعم کلاسیک نان ذرت را به کلوچه ها می دهد.
  • آرد همه منظوره: ساختار و حجم مافین ها را فراهم می کند. برای اطمینان از دقت، آن را با قاشق در فنجان اندازه گیری کنید و آن را صاف کنید.
  • بیکینگ پودر و جوش شیرین: به عنوان خمیرکننده عمل می کنند که به بلند شدن کلوچه ها کمک می کند.
  • دارچین، جوز هندی و میخک: طعم مافین را تقویت کرده و طعم کدو تنبل را برجسته تر می کند.
  • کره: به مافین ها غنا و طعم می بخشد و با وجود اینکه مافین ها چربی کمتری دارند، آنها را مرطوب نگه می دارد.
  • برای اندازه‌گیری‌های دقیق به دستور پخت قابل چاپ بروید

دستورالعمل های گام به گام

wet ingredients for pumpkin cornbread muffins

با هم زدن پوره کدو تنبل، شیر عسل، شکر و تخم مرغ شروع کنید. در یک کاسه جداگانه، آرد، آرد ذرت، بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و ادویه ها را با هم مخلوط کنید.

How to make muffins

مواد خشک را به همراه کره ذوب شده به مخلوط کدو تنبل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

How to make muffins

خمیر را با قاشق در فنجان های مافین بریزید – آنها پر خواهند شد.

How to make muffins

به مدت 20 تا 23 دقیقه بپزید تا رویه ها طلایی و سفت شوند. بیرون از فر گرم و با کره سرو کنید. لذت ببرید!

Pumpkin cornbread muffins in a muffin pan.

سوالات متداول

آیا می توانم کلوچه نان ذرت کدو تنبل را در یک تابه چدنی یا ظرف پخت بپزم؟

قطعا! این به خوبی به یک تابه چدنی یا یک ظرف پخت مربعی 8 اینچی تبدیل می شود.

آیا می توانم کدو تنبل بپزم مافین های نان ذرت زودتر از موعد؟

این ها بهتر است بلافاصله از فر خارج شوند، اما برای چند روز روی میز (در ظرف دربسته) نگهداری می شوند.  پیشنهاد می‌کنم این‌ها را گرم سرو کنید، پس وقتی مافین‌ها را آماده سرو کردید، در فویل آلومینیومی بپیچید و در فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا داغ شوند. از طرف دیگر، مافین ها را به مدت 30 تا 45 ثانیه در مایکروویو با قدرت 50 درصد حرارت دهید. بیش از حد داغ نشوید وگرنه مافین ها سفت می شوند.

آیا می توانم مافین های نان ذرت کدو تنبل را منجمد کنم؟

مطمئنا – کلوچه ها را می توان تا 3 ماه در یک ظرف در بسته یا کیسه پلاستیکی قابل مهر و موم منجمد کرد. قبل از سرو به مدت 3 تا 4 ساعت روی میز قرار دهید. برای دستورالعمل‌های گرم کردن مجدد به پرسش‌های متداول در بالا مراجعه کنید.

Photo Credit: Alexandra Grablewski

شما هم ممکن است دوست داشته باشید

مفین نان ذرت کدو حلوایی

این مافین های نان ذرت کدو تنبل چربی کمتری نسبت به کلوچه های نان ذرت معمولی دارند، اما به همان اندازه خوشمزه هستند.

مواد تشکیل دهنده

  • 1 فنجان پوره کدو تنبل کنسرو شده (مانند لیبی)
  • 1 فنجان شیر کم چرب
  • ¼ فنجان به علاوه 2 قاشق غذاخوری عسل
  • ¼ فنجان شکر
  • 2 تخم مرغ بزرگ
  • 1¼ فنجان آرد ذرت زرد
  • ¾ فنجان آرد همه منظوره، قاشق شده در پیمانه اندازه گیری و صاف شده
  • 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
  • ½ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ¾ قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • ¼ قاشق چایخوری جوز هندی
  • ¼ قاشق چایخوری میخک
  • 4 قاشق غذاخوری کره بدون نمک، ذوب شده

دستورالعمل ها

  1. فر را از قبل روی 400 درجه فارنهایت گرم کنید. یک قالب مافین 12 فنجانی را با اسپری نچسب پخت و پز یا کره چرب کنید.
  2. در یک کاسه متوسط، پوره کدو تنبل، شیر، عسل، شکر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.
  3. در یک کاسه بزرگ، آرد ذرت، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و ادویه ها را با هم مخلوط کنید.
  4. مواد خیس و کره ذوب شده را به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. بیش از حد مخلوط نکنید.
  5. خمیر را با قاشق در قالب آماده شده مافین بریزید، هر فنجان را پر کنید و به مدت 20 تا 23 دقیقه یا تا زمانی که رویه ها به رنگ طلایی-نارنجی در بیایند، بپزید. اجازه دهید حدود 10 دقیقه در تابه خنک شود، سپس گرم را با کره سرو کنید یا به توری منتقل کنید تا کاملا خنک شود.
  6. توجه: این مافین ها وقتی گرم سرو می شوند بهترین طعم را دارند. برای گرم کردن مجدد باقیمانده ها، مافین ها را در فویل آلومینیومی بپیچید و در فر از قبل گرم شده 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا داغ شوند. از طرف دیگر، مافین ها را به مدت 30 تا 45 ثانیه در مایکروویو با قدرت 50 درصد حرارت دهید. بیش از حد داغ نکنید وگرنه کلوچه ها سفت می شوند.
  7. دستورالعمل‌های مناسب برای فریزر: مافین‌ها را می‌توان در یک ظرف دربسته یا کیسه پلاستیکی قابل مهر و موم تا 3 ماه منجمد کرد. قبل از سرو به مدت 3 تا 4 ساعت روی میز قرار دهید. برای دستورالعمل‌های گرم کردن مجدد به یادداشت بالا مراجعه کنید.

اطلاعات تغذیه

طراحی شده توسط Edamam

  • در هر وعده (12 وعده)
  • اندازه سرو: 1 مافین
  • کالری: 203
  • چربی: ۵ گرم
  • چربی اشباع شده: 3 گرم
  • کربوهیدرات: 36 گرم
  • شکر: 15 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 4 گرم
  • سدیم: 313 میلی گرم
  • کلسترول: 32 میلی گرم

این وب سایت فقط برای مقاصد اطلاعاتی نوشته و تولید شده است. من یک متخصص تغذیه معتبر نیستم و اطلاعات تغذیه ای موجود در این سایت توسط یک متخصص تغذیه یا سازمان غذا و دارو ارزیابی یا تایید نشده است. اطلاعات تغذیه ای به عنوان یک حسن نیت ارائه می شود و نباید به عنوان تضمین تلقی شود. داده ها از طریق یک ماشین حساب تغذیه آنلاین، Edamam.com محاسبه می شود. اگرچه من تمام تلاش خود را برای ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای انجام می دهم، اما این ارقام فقط باید به عنوان تخمین در نظر گرفته شوند. عوامل مختلفی مانند انواع محصول یا برندهای خریداری شده، نوسانات طبیعی در محصولات تازه، و نحوه پردازش مواد تشکیل دهنده، اطلاعات موثر تغذیه ای را در هر دستور غذایی تغییر می دهد. علاوه بر این، ماشین‌حساب‌های آنلاین مختلف بسته به منابع و الگوریتم‌های مربوط به تغذیه خود، نتایج متفاوتی را ارائه می‌دهند. برای به دست آوردن دقیق ترین اطلاعات تغذیه ای در یک دستور غذا، باید با استفاده از ماشین حساب تغذیه دلخواه خود، اطلاعات تغذیه ای را با مواد اصلی استفاده شده در دستور غذای خود محاسبه کنید.

مشاهده دستور العمل های بیشتر:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا